Leseni metuljček | Velik List

Vemo, da je jeans vedno v modi. Zamisli se, kako elegantno boš izgledal kot urbani kavalir, s tem odštekanim, vendar vseeno prefinjeno izdelanim lesenim metuljčkom! Ponudba je še toliko bolj slajša, saj vsak leseni metuljček ustvarimo z ogromno ljubezni in pozornosti.[:en]Vemo, da je jeans vedno v modi. Zamisli se, kako elegantno boš izgledal kot urbani kavalir, s tem odštekanim, vendar vseeno prefinjeno izdelanim lesenim metuljčkom! Ponudba je še toliko bolj slajša, saj vsak leseni metuljček ustvarimo z ogromno ljubezni in pozornosti.

25.00

(4.00)

Opis

Ročno izdelani MOI metuljčki iz hrastovega lesa in oviti z jeansom.

Uporabljeni materiali:

  • Lokalni slovenski hrast
  • Bombažni material, katerega smo našli med zakladi v naši MOI omari

Odtenki lesa in jeansa se lahko razlikujejo. Z veseljem vam pošljemo v predogled fotografijo že narejenega lesenega metuljčka, le kontaktirajte nas na hello@moi-style.com.[:en]Ročno izdelan Moi lesen metuljček iz hrastovega lesa.

Uporabljeni materiali:

  • Slovenski hrast.
  • Bombaž, ki smo našli med zakladi v naši Moi omari.

Vsak lesen metuljček se prilagodi obsegu vratu, saj se trakec oz. elastika lahko poljubno podaljšujeta ali krajšata. Možna je tudi brezplačna menjava barve blaga. Proti doplačilu pa vam ga zapakiramo v škatlico, ki je primerna za darilo ali hrambo metuljčka. Naši izdelki so unikatni, zato se lahko v manjših niansah razlikujejo od izdelka na fotografiji.

 *OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE JE IZDALA CERTIFIKAT ŠTEVILKA: 8583-01/16 IN S TEM MOI LESENI METULJČKI SPADAJO MED ROKODELSKE IZDELKE IN IMAJO CERTIFIKAT “ROKODELSTVO ART&CRAFT SLOVENIJA”.