Pogosto zastavljena vprašanja

Kako lahko opravim nakup na spletni strani Moi Style?

Preprosto. Izberite produkte, ki so vam všeč in bi jih radi kupili. Nato dodajte te izdelke v košarico in odklikajte do blagajne. Prikazal se vam bo obrazec, ki ga izpolnite. Podatke potrebujemo za uspešen nakup in dostavo izdelkov. Sistem vas bo vodil do načina plačila, kjer izberete način kako želite plačati. Opravite nakup in potrditev vas bo že čakala na vašem e-mail naslovu.

Kaj lahko storim, če izdelek ne prispe na moj naslov v dogovorjenem roku?

V tem primeru nas čimprej kontaktirajte na naš e-mail naslov info@moi.si in skupaj bomo rešili problem.

Ali pošiljate tudi izven meja Slovenije?

Da, naše izdelke pošiljamo po vsem svetu. Možno pa je, da pride do dodatnih stroškov pošiljanja zaradi carine ali davkov. Seveda vas o tem obvestimo preden odpošljemo paket.

Kako lahko vrnem izdelek, če z njim nisem zadovoljen?

  • Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik (po 43.č členu ZVPot) pravico, da v 30 dneh podjetju na elektronski naslov (info@moi.si) sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.
  • Potrošnik mora najkasneje v 30 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Potrošnik vrne blago na naslov: Tina Krajnc s.p., Slovenska ulica 13, 2000 Maribor, Slovenija. Po prejemu blaga podjetje potrošniku skladno z zakonom vrne vsa opravljena plačila. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga.
    Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.
  • Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Vračilo plačila bomo opravili v 15 dneh od prejema sporočila o odstopu od pogodbe.
  • Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščena promocijska koda oz koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek, uporabniku pa se obenem vrne promocijska koda v obliki nove kode. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon.

Kako in kje izdelujete izdelke Moi Style?

Moi lesene izdelke izdelujemo v bližini Maribora. Uporabljamo predvsem les, ki ga pridobimo na naši kmetiji. Skrbno izberemo le najbolj kvaliteten les in tkanine. Vsi naši produkti so ročno delo in visoke kvalitete. Prav tako je vsak produkt unikat.

So vaši izdelki bolj občutljivi, ker so naravni?

Naši izdelki so narejeni iz najbolj kvalitetnih materialov. Prav tako vsak kos lesa skrbno pregledamo in obdelamo. Vseeno pa ne smemo pozabiti, da je les le les. Les živi in diha. Nikakor ne moremo z našimi izdelki ravnati enako kot na primer s plastičnimi ali kovinskimi. Potrebna je skrbnost.

Je lesen metuljček udoben?

Da, lesen metuljček se nosi enako kot vsak normalen metuljček iz blaga. Edina razlika je, da je prav vsak metuljček zaradi lesa in različnih stuktur v lesu unikaten, kar pa je nemogoče doseči pri metuljčkih iz blaga.

Se lesen metuljček prilagaja vsakemu vratu?

Metuljček lahko poljubno prilagodimo velikosti vratu. Narejeni so po standardu in se ne razlikujejo od metuljčkov iz blaga. Pri otroških metuljčkih ali ženskih vas kontaktiramo in povprašamo po željeni velikosti.

Kako lahko vrnem izdelek?

Veseli bomo, če nas kontaktirate na naš e-mail naslov info@moi.si. Dogovorili se bomo o načinu vračila in možnostih zamenjave oziroma vračilu denarja.

Katere metode plačevanja so možne pri vas?

Naročilo lahko plačate preko UPN obrazca, po povzetju poštarju ali preko paypala. Primerek pravilno izpolnjnega UPN obrazca:

Moi plačilo UPN

Moi plačilo UPN

Katere vrste lesa uporabljate?

Za izdelavo izdelkov uporabljamo slovenski les. Zelo nam je pomembno, da so vsi izdelki narejeni prav iz slovenskega lesa. Za metuljčke uporabljamo hrast, oreh, les oljke.

Katero tkanino uporabljate?

Uporabljamo bombaž in svilo, prav tako po želji naredimo metuljčka z vašim blagom, ki nam ga pošljete ali dostavite.

Izdelujete metuljčke po moji želji?

Seveda. Lahko izberete poljubno blago ali obliko. Prav tako vgraviramo napis ali logotip. Veseli bomo, če nas kontaktirate na naš e-mail naslov info@moi.si in nam zaupate vaše želje.

Lahko dobim metuljčka pakiranega za darilo?

Da, metuljček po želji zapakiramo v škatlico, ki je primerna tako za darilo kot za kasnejše hranjenje metuljčka v omari.