MOI lesen metuljček | Postojna

Gospod ali gospodična? Ni pomembno, saj lahko lesene metuljčke nosijo prav vsi.

28.00

(4.00)

Opis

Ročno izdelan Moi lesen metuljček iz hrastovega lesa.

Uporabljeni materiali:

  • Slovenski hrast;
  • Bombažni material, katerega smo našli med zakladi v naši Moi omari.

Vsak lesen metuljček se prilagodi obsegu vratu, saj se trakec oz. elastika lahko podaljšujeta ali krajšata. Možna je tudi menjava blaga, ki jo za vas opravimo brezplačno. Proti doplačilu pa vam ga zapakiramo v škatlico, ki je primerna za darilo ali hrambo metuljčka. Vsak naš izdelek je unikat, zato se lahko v manjših niansah razlikuje od izdelka na fotografiji.

 *OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE JE IZDALA CERTIFIKAT ŠTEVILKA: 8583-01/16 IN S TEM MOI LESENI METULJČKI SPADAJO MED ROKODELSKE IZDELKE IN IMAJO CERTIFIKAT “ROKODELSTVO ART&CRAFT SLOVENIJA”.

[:en]Ročno izdelani MOI metuljčki iz hrastovega lesa s črnim blagom.

Uporabljeni materiali:

  • Lokalni slovenski hrast.
  • Bombažni material, katerega smo našli med zakladi v naši MOI omari.

*Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije je izdala certifikat številka: 8583-01/16 in s tem naši leseni metuljčki spadajo med rokodelske izdelke in imajo certifikat “Rokodelstvo Art&Craft Slovenija”.

Lesen metuljček se prilagodi velikosti vratu, saj se sam trakec za okoli vratu lahko podaljšuje ali krajša. Lesen metuljček je ob doplačilu pakiran v škatlici, ki je primerna tudi za kasnejšo hrambo metuljčka. Brez doplačila je možna tudi poljubna menjava blaga. Vsak izdelek je unikaten in se zato lahko v majhnih niansah razlikuje od izdelka na fotografiji.