Smo relativno majhno podjetje sestavljeno iz dveh individualistov. Skupaj strmiva k temu, da bi povezala naravo z modnim pridihom. Sodelujeva s strankami ter pri tem poskrbiva, da so njihove modne želje izpolnjene. Živiva in dihava za to, kar predstavlja znamka Moi. Moi je znamka, ki predstavlja nekaj več – omogočamo, da dodamo nekaj posebnega k našem vsakdanjiku. Vsi artikli so tako ali drugače narejeni iz domačega, slovenskega lesa. Moi je znamka, ki izpostavi kdo ste in vam pri tem omogoča, da še bolj izstopite iz množice. Seveda z novim, inovativnim pogledom na lesene izdelke.

Veliko ur preživiva v najini skupni delavnici locirani v osrčju prelepe Štajerske, kjer strmiva k temu, da ustvariva najkvalitetnejše lesene izdelke za vas. Zakaj ne bi uživali v tem, kar nam narava ponuja? Sigurno pa tudi zato, ker smo Mariborčani obdani s prelepimi gozdovi in še lepšim Pohorjem. Na svetu ni boljšega kot imeti dandanes priložnost nadaljevati družinsko tradicijo in izdelovati tradicionalne izdelke na moderni, inovativni način. Izdelovanje najrazličnejših izdelkov je družinska tradicija, katero je že naš praded pridno prakticiral. V naši trgovini lahko najdete ročno izdelane stvari, z ljubeznijo in globoko predanostjo k preprostim modnim smernicam. Dodajte si kanček “Touche de flair nature” k vašemu življenju!

Tina and Marko showing off handmade MOI bow ties

Tina and Marko showing off handmade MOI bow ties

Za znamko MOI se skrivata nihče drug kot Tina in njena boljša polovica Marko. Čeprav sta oba uspešno končala višjo izobraževanje na Slovenskem, ju je življenjska pot popeljala v čisto druge vode. Njuna strast do lokalne lepote in lesa, je bila glavna motivacija za tem, da ustvarita nekaj z ljubeznijo ustvarjenega in unikatnega. Tina je ponavadi ta, ki preživi ure in ure za računalnikom ter išče nove in drugačne pristope k temu, kako razširiti besedo o sami znamki – zaradi tega lahko znamko MOI kot tudi Tino in Marka najdete na različnih festivalih, kulturnih zbirališčih ali konferencah za ohranjevanje narave. Delo imata pridno porazdeljeno med njuno delavnico v Mariboru in s iskanjem novih načinov kako izdelati izdelki in pri tem ohraniti njuno ročno lepoto.

Tina velja kot bolj vokalna polovica dvojice, medtem, ko Marka lahko srečamo na raznih festivalih malce stran od vsega hrupa, saj že od malih nog preferira podeželjski mir v primerjavi z mestnim nemirjem. Pravijo, da vsaka hiša potrebuje dober temelj in v tem primeru je ta temelj ravno Marko, saj stoji ob strani in pomaga razvijati nove, inovativne pristope k izdelavi izdelkov. Čeprav na prvi pogled popolnoma drugačna, ju vseeno povezuje ljubezen do tradicije, enostavnosti lepote Slovenije in lesa. Njun cilj je predstaviti nov način, kako vzljubiti kar nam narava daje lokalno in to idejo ponesti v svet. MOI vam prinaša ročno izdelane, unikatne in personalizirane lesene izdelke – vse od lesenih metuljčkov do lesenih uhanov ter celo električnega kolesa!

Nov princip modne znamke z dodanim “Touche de flair natural”.

Manifesto znamke

Ne glede na to, ali iščete nekaj novega za popestritev vaše garderobe ali preprosto želite podpreti lokalno, slovensko znamko. Moi je odgovor na vaše potrebe.

Naša zgodba do sedaj

Slovenija je prelepa dežela, ki nam nudi toliko lepote in je unikatna kot naša znamka. Že od nekdaj ustvarjamo iz lesa in sedaj je čas, da se tudi mladi izkažemo.

Naša misija in pristop

Zaljubiti se v princip preprostosti življenja in zares spoštovati krasote materiala kot je slovenski les, so le nekatere izmed vrlin, ki pripomorejo k temu, da je Moi unikatna znamka. Naša misija je, da ostanemo zvesti sami sebi in ljubezni do domačih, ročno izdelanih izdelkov.

Odlična družba

Lahko nas najdete na vseh večjih družbenih medijih in veseli bi bili, če nam posvetite kakšen “všečko” ali delite naše objave med prijatelji. Saj kot pravijo: “Dobra beseda seže v deveto vas!”